Previous

Recent From Blogging

Ramadhan Penuh Kesan

Ramadhan Penuh Kesan Posted by on Aug 24, 2012

Recent From Entrepreneur

Please Make It Two!

Please Make It Two! Posted by on Dec 1, 2011

Recent From My Life

Autumn in Surabaya

Autumn in Surabaya Posted by on Dec 14, 2017

Recent From News

RPMKonten / RPM Konten, Apa Itu?

RPMKonten / RPM Konten, Apa Itu? Posted by on Feb 13, 2010

Recent From SEO

Kerja Keras Adalah Energi Kita

Kerja Keras Adalah Energi Kita Posted by on Oct 15, 2009

Recent From Tips

Cara Embed YouTube ke Post

Cara Embed YouTube ke Post Posted by on Apr 20, 2011

Recent From Travelling

Part 1: Prelude, the B2B Team & Pol...

Part 1: Prelude, the B2B Team & Poland Trip! Posted by on Feb 20, 2017

Recent From Webmaster

Moving into the Cloud!

Moving into the Cloud! Posted by on Mar 14, 2017
Next

Recent Posts

T___T

It’s been a while since i feel this sad.. Guilt, sadness & regret all coming together pouring my heart.. It’s all the consequence of what i did.. And i shall put all the blame into myself without any doubt.. Never hate myself this much before.. Realize that i’m such a jerk.. Couldn’t even imagine a way...

read more

So, What Will You Do?

gan ane minta maaf nian ya..ane terpaksa menipu agan..bukan maksud ane gan..ane lagi perlu biaya untuk ujian skripsi ane..orang tua lagi gak ada biaya..ane baru aja di pecat dari kerja part time di restoran..ane mau pinjam sebentar tanggal 20 ini pasti ane balikin..ane takut dosa gan di bulan puasa ini tapi ane gak ada jalan...

read more

www.AliefMaksum.com

Aug 18, 10 www.AliefMaksum.com

Posted by in Webmaster

Hehehe, ga penting sih, tapi kok sepertinya lebih keren ada www-nya ya ^^ Gimana menurut kalian? Lebih rapi ada www-nya ga sih? Atau justru lebih singkat (dan enak) ga pake www? Any thought? 🙂 Oh iya, mumpung sekalian ngasih tahu kalau alamat blog-ku ketambahan www (dari cuma AliefMaksum.com), yang mau tukeran link maupun yang...

read more

Jai Ho

I don’t know why, but i really love this song. Thanks to Nyun who gave me the MP3 version of this song and also told me the name of the song 🙂 Lyrics: (Jai ho, Jai ho) I got shivers when you touch that way I’ll make you hot, get all you got I’ll make you wanna say (Jai ho, Jai ho) I got fever runnin’ like...

read more

Various Things :)

Aug 07, 10 Various Things :)

Posted by in My Life

Lots been happens since the last time i wrote a post on my blog.  Actually, i wanna make a single post for each occasions, but seems i’m too lazy for that ~lol. Anyway, on that span of time, shit happens and many good things also occurs. That’s why we call it life rite? Unpredictable 🙂 Ehm, before you start to read,...

read more

Appraisal.. Oh Appraisal..

Jul 06, 10 Appraisal.. Oh Appraisal..

Posted by in My Life

Mari kita buka dengan intro.. Di perusahaan tempat aku bekerja, setiap 6 bulan sekali ada yang namanya appraisal. Yah, semacam raport hasil kinerja lah ^^ Jadi hasil kerjamu selama 6 bulan akan dinilai dan kamu akan mendapat nilai A-E dengan A grade yang paling tinggi. Nilai appraisal ini akan menentukan bonus yang kamu dapat dan...

read more
Page 11 of 21« First...910111213...20...Last »